Mitt nya levebröd?

Ibland brukar jag fundera över hur vår barndom och livet påverkar oss som individer. Dessa funderingar kommer inte sällan till mig i samband med att jag träffar min son. Jag och han har nämligen valt två helt olika banor. Under hela hans uppväxt följde han naturligtvis med mig och Katarina runt om Sverige och tittade på gods och herresäten. Men idag är han helt ointresserad av detta. Han är nämligen en sådan där IT-kille som jobbar med datorer och trivs inte alls på landet, samt har ett ringa intresse för arkitektur.

Då vi träffades för två dagar sedan frågade jag honom om han går på museer eller åker och tittar på gods och herresäten någonting, och då svarade han med ett bestämt nej. Men som tur var tycker jag om internet, så där har vi åtminstone någonting gemensamt. Han tyckte att jag skulle börja med e-handel och tipsade mig om Magento med sitedirect. Men vad jag skulle sälja hade han inget förslag på. Tillsist kom vi fram till att jag kanske skulle kunna sälja planscher på olika gårdar och slott. Inte så pjåkigt!

En sådan här kanske?

En sådan här, kanske?